LOISANDME
IMG_4981.JPG

LOISANDTEST: Cofocos nytårsmenu

IMG_5689.jpg

Det skulle egentlig have være en julefrokost - men vi bestemte os hurtigt for at at opgradere den til en julet pre-nytårsmiddag, da vi fik chancen for at prøvesmage dette års Cofoco Nytårsmenu.

Aldrig før har jeg været så afslappet inden jeg skulle have gæster. Jeg skulle kun koncentrere mig om at pynte bordet inden gæsterne arriverede. Der blev pyntet op med julepynt, som jeg har samlet gennem flere år. Sidste år var jeg heldig at finde bananer hos Normann Copenhagen og i år var jeg forbi Camilla Plum på Fuglebjerggaard hvor jeg fandt de smukke citrusfrugter og heldigvis havde Søstrene Grene igen i år flotte pink flamingoer til juletræet.

Maden fra Cofoco blev leveret i smarte bokse, inddelt efter farver. Så det var enkelt og let, at samle ingredienserne til de forskellige retter og med denne geniale vejledning ved hånden, kan du ikke gøre noget galt når du gør retterne klar. Det er så simpelt og let.

Vi testede både vegetarmenuen og den klassiske nytårsmenu. Alt fra Jomfruhummerbisquen og jordskokkesuppen til de helt møre Tournedos'er og de langtidsbagte og glaserede rødbeder til afslutningen med den helt fantastiske Gâteau Marcel, smagte himmelsk.

For at gøre det hele endnu lettere kan du også tilvælge kransekage og vinmenu, så er alt klaret. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestille en nytårsmenu fra Cofoco. Tjek alle menuerne på catering.cofoco.dk/nytaar.

Godt nytår!